woensdag 13 maart 2013

Rik wordt eigenaar van mijn zelfgemaakt kussen

Nog voor ik met mijn naailessen begon bij Femma, begon ik met het naaien van een leuk kussen. Ik deed het volgens haar instructies. Het leek me bovendien een leuk ideetje om te geven als kraamcadeautje aan mijn lieve collega die pas bevallen is van een keischattig manneke: Rik!Het leuke olifantenstofje komt van Koning Uil
De naam stikte ik erop met vilt.
Toch niet slecht voor een eerste kussen hé ;-)

Vandaag kwam mijn eerste zelfgemaakte kussentje terecht bij zijn rechtmatige eigenaar: RIK
Welkom op de wereld lieve schat! 

En de mama van Rik vond het een leuk cadeautje :-). Op naar het volgende naaisel.


3 opmerkingen:

  1. oh dat stofje heb ik ook! :) heb er een hoesje voor zakdoekjes mee gemaakt en een hoedje voor Axelle, at helaas veel te groot is ;)

    BeantwoordenVerwijderen