0
Daguitstappen EROPUIT

Waarom een bezoekje aan de Winter Efteling de moeite waard is

Omdat belevenissen vaak leuker zijn om te geven dan hopen cadeaus, hadden wij voor Kobe en Frauke een magische verrassing op de voorlaatste dag van het jaar: een bezoekje aan de magische Winter Efteling.

Wat er zo leuk is aan de Winter Efteling?
° Op de vele pleinen staan er Vreugdevuren waar je heerlijk kan opwarmen (dat was nodig op zo’n koude dag als afgelopen vrijdag!). Ondertussen genote we van heerlijke muziek zoals dit sprookjesachtige gospelkoor De Lichtpuntjes.
° Winter staat synoniem voor wintersport. Naast de gewone attracties, kon je rondjes schaatsen in het Ijspaleis (hier moest je wel 4,50€/uur betalen om schaatsen te huren + 10€ borg) of langlaufen op de langlaufbaan. Hier waren de ski’s en skistokken wel gratis.
° De meeste attracties zijn gewoon open en het wachten viel bij ons nogal mee. Kobe en Frauke genoten het meest van de Droomvlucht (en wij stiekem ook ;-))
° Het Sprookjesbos in de winter is nog magischer dan in de zomer, zeker in het donker heeft het iets mysterieus.
° Eten deden we in het Pinokkio restaurant. Hier worden je kinderen live geëntertaind door Constanzo en zijn marionettentheater, terwijl jullie zitten te wachten op lekkere pizza’s of pasta’s.

Nog enkele tips voor een topbezoek?
° Kleed je warm aan! Vergeet geen mutsen, sjaals en dikke winterjassen!
° Download op voorhand de app van de Efteling, het zal heel wat zoek-en wachtstress voorkomen. Je kan zo je bezoek aan de Efteling thuis voorbereiden, je favoriete attracties samenstellen en je dag samenstellen. Er is trouwens Wifi beschikbaar op verschillende plaatsen, altijd handig om iets op te zoeken.
° Vertrek op tijd thuis, zo haal je het meeste uit je dag. Wij vertrokken om 9u en waren om 10u30 daar, zo konden we optimaal van onze dag genieten.
° Ben je lid van de Gezinsbond? Boek dan hier op voorhand of tickets aan de kassa met korting. En dankzij een lieve lezeres vond ik hier een kortingscode van 25% op je entreeticket.

Praktisch
De Winterefteling nog te bezoeken t/m 31 jan 2017
Elke dag geopend vanaf 11.00 uur

Wij genoten meer dan 100% van deze sprookjesachtige dag en keren zeker nog eens terug!

 

You Might Also Like...

2 Comments

  • Reply
    Katrien@huisjethuisje.com
    januari 2, 2017 at 3:12 pm

    Staat bij ons morgen gepland. Een toppertje ook voor volwassenen ☺

  • Reply
    isa
    januari 2, 2017 at 3:23 pm

    wij gingen met oudejaarsavond, ook een aanrader !

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.