Welkom Mil

Hij is er! MIL, het broertje van Kobe & Frauke, ons derde kindje waar we zo verschrikkelijk hard naar uitgekeken hebben!
Zondag 12 maart om 12u40 arriveerde hij na een vlotte bevalling onder volle maan (feit of fabel, bij ons is het toch gelukt!).Een perfect gezond blond wondertje van 48cm en 3,2kg.

Na meer dan twee uur heerlijk skinnen in de verloskamer, kon ons leven als gezin van vijf beginnen…
Het moment dat mijn Liefste de ziekenhuiskamer binnenkwam met Grote Broer Kobe en Grote Zus Frauke vergeet ik nooit meer. Hun eerste kennismaking met hun kleine broertje was zo aandoenlijk en emotioneel, ik krijg er weer tranen in mijn ogen van als ik eraan terugdenk.

Sinds dinsdag zijn we thuis met onze droombaby en voorlopig zit ik nog op een Grote Roze Wolk want onze Mil eet goed, slaapt goed en is een rustig kindje, benieuwd of dat zo zal blijven :-).

Eén ding is zeker: mama van drie zijn, is zalig! Soms komen dromen echt uit…

Binnen enkele dagen vertel ik jullie ons prachtige bevallingsverhaal en toon ik jullie zeker ook wat foto’s van de eerste levensdsagen.

Wordt vervolgd.
Eerst keihard verder genieten van de eerste dagen thuis met Milleke…

Liefs,

x

Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter

23 thoughts on “Welkom Mil

  1. Mil is super lief! En kei toffe naam ook. Mama van 3, wauw! Ik kan het mij op dit moment als nieuwe mama van 1 nog niet voorstellen maar wie weet 😉 Geniet ervan!

  2. Dikke proficiat! Dat eerste moment als ze (broertjes en zusjes) elkaar ontmoeten, dat is echt zo schoon, blijft één van die momenten om te koesteren (word ik toch ook nog altijd week van als ik eraan terugdenk) Geniet ervan!

  3. Zo blij voor jou Lobke! Het geluk is te zien en te lezen 🙂 Binnen een aantal weken is het bij ons ook zover. Onze zoon en dochter staan al te popelen om kleine broer te verwelkomen. En als ik jou lees zijn mijn vreesjes en vraagjes ook meteen verdwenen 🙂 dank om zo’n positiviteit te delen! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *