Het leven zoals het is met een pasgeboren baby

Ons Milleke is ondertussen al één maand bij ons! Ongelooflijk hoe snel de tijd vliegt…om de eerste dagen thuis met ons mannetje nooit meer te vergeten, nodigde ik familiefotograaf Glenn Minten uit om foto’s te komen nemen van ons kersvers gezinnetje op een doodgewone zondag met een lekker ontbijtje, ons badritueel, een wandelingske naar de speeltuin en vooral heel veel liefde voor ons kersverse broertje en elkaar.

Kijken jullie even mee binnen bij ons naar ECHTE momenten, uit het leven gegrepen. Het leven zoals het is, zonder franjes. Spontane foto’s zijn toch het allermooiste, vinden jullie ook niet?

Willen jullie ook eens foto’s van een dag uit jullie familieleven? Nodig dan zeker familiefotograaf Glenn Minten eens bij jullie thuis uit. Hij maakt de mooiste spontane foto’s van jullie vrolijke bendeleven! Een absolute aanrader!

Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter

6 thoughts on “Het leven zoals het is met een pasgeboren baby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *