3 x geweldige verjaardagsuitnodigingen met stoepkrijt

Over enkele weken wordt ons kleine meisje 5 jaar! Ongelooflijk! Om dit te vieren gaan we natuurlijk een knaller van een verjaardagsfeestje geven voor haar vriendjes en vriendinnetjes en hiervoor maken we graag zelf de leukste uitnodigingen. De voorbereidingen alleen al waren een feest. En ik ontdekte dat er een echte street art kunstenares in mijn meisje schuilt:

Benieuwd hoe wij te werk gingen?
Wat heb je nodig?
° Stoepkrijt, veeeeeeeeeeeeeeel stoepkrijt
Tip: wij gebruikten stoepkrijt van Crayola, want dit stoepkrijt is afwasbaar van kleding en bovendien gemakkelijk weg te vegen met water waardoor je je kids rustig hun gang kan laten gaan. Bovendien kan je kiezen uit verschillende assortimenten zoals sets met 16 of met 64 kleuren. De set met 64 kleuren heeft zelfs stoepkrijtjes met special effects (neon, glitter, tie dye)!
° Fototoestel
° Goed weer en een goedgehumeurd kind

1. Vlinder
Teken met wit stoepkrijt een vlinder en laat je kind hem zelf inkleuren met kleurrijk stoepkrijt. Ook hier werkt het stoepkrijt van Crayola super, want de unieke hoekige vorm voorkomt dat de krijtjes wegrollen tijdens het stoepkrijten.
Vlinder klaar? Tijd voor de fotoshoot! Laat je kind in het midden van de vlinder gaan liggen en neem een foto vanuit vogelperspectief.

2. Regenboog
Teken samen een prachtige regenboog. Het stoepkrijt van Crayola is hier ideaal voor, want het staat bekend om zijn extreem heldere en intense kleuren waardoor je een mooi effect krijgt!
Regenboog klaar? Tijd voor de fotoshoot! Laat je kind liggen onder de regenboog waardoor het lijkt dat ze de regenboog vasthoudt. Neem een foto vanuit vogelperspectief.

3. Kroon
Teken een kroon en laat je kind ze inkleuren. Klaar? Tijd voor de fotoshoot! Laat je kind liggen onder de kroon alsof het lijkt dat ze de kroon op haar hoofd staat. Neem een foto vanuit vogelperspectief.

Kies één van de drie foto’s en laat ze afdrukken. Met een fotobewerkingsprogramma kan je er nog de nodige feestinfo op plaatsen. Geweldig toch hé?


Give-away!
WIN WIN WIN
Ik mag van Crayola één groot prijzenpakket ter beschikking twv € 65 weggeven! Het pakket bestaat uit: Een Marker Airbrush, Marker Airbrush Refill, 50 viltstiften met superpunt, 40 Draaikleurpotloden ()


Wat moet je hiervoor doen?
1. Maak een stoepkrijtselfie van je kind. Inspiratie om aan de slag te gaan vind je hierboven of via onze Pinterestpagina ‘Stoepkrijt’.
2. Volg ons via Instagram @leukewereld en post je stoepkrijgtselfie via Instagram en gebruik de hashtags #crayolastoepkrijtselfie #leukestoepkrijtselfie of volg ons via Facebook en post je foto onder deze link en gebruik de hashtags #crayolastoepkrijtselfie #leukestoepkrijtselfie.
3. De winnaar maak ik bekend op 30 mei 2017. Succes!

Deze post kwam er in samenwerking met Crayola, een creatief Amerikaans merk dat al meer dan 100 jaar een inspiratie is voor de creativiteit van kinderen én met een zeer divers aanbod aan kleuratikelen en creatief speelgoed. Omdat mijn kleine kunstenaars ongelooflijke fan van zijn, ben ik graag Crayola-ambassadeur!
Hoe wij tegenover samenwerkingen staan, lezen jullie hier.

 

Share on Facebook0Pin on Pinterest6Tweet about this on Twitter

4 thoughts on “3 x geweldige verjaardagsuitnodigingen met stoepkrijt

  1. Leukleuk, ik heb de foto van zoonlief geüpload :)… Nu nog duimen ;)… Ze zijn hier dol op stoepkrijten, maar als cadeautje is het ook superleuk :)…

    Leuke site heb je, ik ga eens verder lezen :)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *