Dit was moederkesdag

Zelfgemaakte knutselwerkjes van Kobe & Frauke, een klaargemaakt ontbijtje, bloemen van papa…mijn eerste Moederdag als mama van drie was lekker vrolijk en druk en weer eentje om nooit meer te vergeten! Zeker niet met het VTM Nieuws op bezoek :-).

De volledige reportage kunnen jullie hier herbekijken. Kijken jullie even mee?

Samen met mijn eigen mama, broers en zussen genoten we nog van een heerlijke moederdagbrunch! En ook al was het lekker druk, genieten van zoveel gezinsgeluk maakt het allemaal zo waard!
Als kers op de taart, sliep Milleke vannacht 8uur aan een stuk! Wat een moederdagcadeaus!

Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter

5 thoughts on “Dit was moederkesdag

  1. Aaaah wat een leuke reportage 🙂 Schattige kindjes toch! Het valt me trouwens op dat Frauke en Mil erg op mekaar en vooral op jou lijken. Kobe is dan weer helemaal zijn papa! 🙂 Succes met het douchen 😉

      1. Haha, Hoera! 🙂 Ik vond het al een kunst met 1 kindje, dus tonnen respect voor mama’s met 2 of meer. Maar geniet er van, je bent een geweldige mama met 3 heerlijke kids en wat maakt het uit als niet alles ‘perfect’ volgens de boekjes is…. Zolang jij en je gezin maar gelukkig en gezond zijn! 🙂 Een gelukkige mama = gelukkige kindjes! xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *