0
MAMA ZIJN Uncategorized

5 redenen waarom jullie naar De Leuke Mamamarkt moeten komen

affiche marktA3
Binnen anderhalve week is het zover: de vierde editie van onze Leuke Mamamarkt! Ik geef jullie graag 5 redenen waarom jullie eens dag moeten komen zeggen tussen 11u en 17u!

  1. De leukste (web)shops vanuit België komen met hippe kleding, schoenen, hebbedingen, speelgoed, stofjes, juwelen… en er zijn ook mama’s die zelfgemaakte spullen of tweedehandskleertjes verkopen. Een overzicht vinden jullie hier.
  2. De eerste 100 bezoekers krijgen een rijkelijk gevulde goodiebag met onder andere juweeltjes, leuke snackdoosjes van Kids With Flair, kortingsbonnen, een Mini Magazine en zoveel meer…Zorg dus dat je om 11u aanwezig bent want we geven enkel goodiebags zolang de voorraad strekt.
  3. Je kan een leuke foto laten nemen van je (klein)kindjes bij Marc Van Raes, de leukste fotograaf van Puurs en omstreken.
  4. Dorst en honger zal je niet lijden op de Leuke Mamamarkt. Je kan er terecht voor lekkere drankjes, maar ook overheerlijke verse pannenkoeken, verse huisgemaakte tomatensoep en broodjes.
  5. Volg een leuke workshop op de Leuke Mamamarkt. Bij Femma Breendonk kan je inschrijven voor een workshop macramé plantenhanger. Bij Walrus & Vlinder kan je inschrijven voor een workshop ‘zelf speelgoed maken‘.


Extra leuk! Met een beetje geluk is ons boek Happy Kids al beschikbaar en kan je er terecht om een gesigneerd exemplaar te kopen.

Nog vragen? Mail ons gerust!

Hopelijk tot dan!

Bron: zoetenbloemstyling.nl

You Might Also Like...

2 Comments

  • Reply
    Lies
    maart 3, 2016 at 2:09 pm

    Ik zal er zijn 😉 X

  • Reply
    fieke
    maart 3, 2016 at 6:17 pm

    Ik kan er helaas niet bij zijn :-(. Maar ik neem zeker een kijkje op de lijst met standhouders, dat zal ongetwijfeld zorgen voor heel wat uurtjes webshop(window)shoppen!
    Veel plezier daar!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.