0
LIFESTYLE Uncategorized

De kleerkast van Frauke: de leukste meisjesmerken voor deze lente

kleedje indikidual

De lente is in het land! Jeuj!!!! En de kleerkast van ons Frauke is er helemaal klaar voor! Van een paar vrolijke kleurrijke unieke stuks, een paar zelfgemaakte rokjes en kleedjes gecombineerd met kniekousjes, een tof zomerjasje, twee paar leuke schoentjes tot enkele basics waarmee je eindeloos kan combineren. Ik nam mezelf voor om enkel te investeren in enkele duurzame stuks en dit te combineren met tweedehandsspullen en dat lukt aardig goed! Al droom ik ook ooit van een capsule kleerkast voor de kindjes ;-). Op Playtime Paris liet ik mij inspireren en spotte ik enkele leuke kindermerkjes, maar ook online en via Instagram ontdek ik wekelijks toffe kinderkledingmerken. Benieuwd naar wat er hangt in ons Frauke haar kleerkast?

1. Indikidual
Ook smoorverliefd op het leuke kleedje op de foto hierboven? Het is er eentje van Indikual, een uniseks kinderkledingmerkje voor jongens en meisjes van 3 maanden tot 7 jaar. Leuk aan Indikual is dat je het kan mixen en matchen om een eigenwijze en trendy look te creëeren en ons Frauke staat beeldig met deze kleurtjes!

2. Little Indians
Leuke basics vond ik bij Little Indians. De collectie van dit Nederlandse merkje bestaat uit leggings met toffe prints en hippe t-shirts met leuke quotes! Ons Frauke is ondertussen smoor op haar leggings, ideaal om lekker in te spelen.

3. Naturino
Een keitof kinderschoenenmerk dat ik nog maar pas ontdekt hebt is Naturino! Het perfecte merk als je op zoek bent naar kwaliteit en een ideale pasvorm. Bovendien zijn de schoentjes een plezier om naar te kijken met de vrolijke modellen, kleuren en prints. Wat vinden jullie van de schoentjes met luipaardprint voor ons meisje?

4. Mini Rodini
Always be yourself, unless you can be a unicorn. With this sweater you can be both. Toen ik deze leuke sweater met unicorn print zag liggen in de rekken van Urbanminishop, was ik meteen smoorverliefd. En ons Frauke ook want ze vroeg direct om hem te passen. Niet veel later lag hij in haar kleerkast. Mini Rodini is één van de snelst groeiende kinderkleding merken. Opgericht in 2006 door een Zweedse illustrateur. Zij creëerde een nieuwe kijk op kinderkleding. Kleding waarin kinderen hun eigen creativiteit en humor kunnen uitdrukken. Waarbij duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Mini Rodini maakt kleding wat ouders leuk vinden om hun kinderen in te zien lopen en waar kinderen zich heerlijk in voelen.

5. Saltwater sandals
They stand up even in salt water 🙂 Al drie jaar op rij dragen zowel Frauke als ikzelf de Saltwater sandalen bijna de hele zomer door. Bij Goldfish vonden we deze vrolijke gele exemplaren!

6. 4 funky flavours
Ook een Nederlands merk dat ik al enkele jaren ken maar net even anders is. Ze hebben geweldige kinderkleding met een retro look maar dit seizoen komen er nog meer toffe grafische prints in voor! Elke collectie bestaat uit ‘4 smaken’ die met elkaar te combineren zijn. Elke smaak omvat een brede selectie items zodat je een uitstekende mix en match en de leukste combinaties kan maken waardoor ieder kind er weer op een ‘eigen’ manier gekleed bij loopt. Het gele kleedje past perfect bij ons Frauke haar rosse haartjes! 4 funky flavours, wij zien jou graag!

7. Albababy
Op Playtime Paris maakte ik kennis met de ontwerpster van dit supermooie Scandinavische merk Albababy! Toen ik zag dat de gloednieuwe webshop van Cathy Pops and Friend (het vroegere Kiddiffit) deze blauwe zomerjas voor meisjes aanbiedt, was ik meteen verkocht! Is ons meisjes niet superschattig in haar nieuwe zomerjas?

8. Palladium
De stoere Palladiums uit mijn tijd zijn terug! Pastelkleuren, comfortabele designs en speelse motieven: Palladium geeft de klassieke boots een fun en fashionable touch en daar worden wij heel erg blij van! Wist je trouwens dat Palladium deze zomer een collectie uitbrengt voor mama’s en mini’s? Leuk hé!

Volgende week geef ik jullie een inkijk in de kleerkast van onze Kobe met de leukste kinderkledingmerken voor jongens voor deze lente.
jas albababy
schoentjes saltwater en naturino
IMG_3687

Schermafbeelding 2016-03-21 om 09.00.43

Schermafbeelding 2016-03-21 om 09.08.53
Schermafbeelding 2016-03-20 om 13.33.55
Foto’s: Yves Schepers (Happy Kids) & Marc Van Raes (lentetafereel op de Leuke Mamamarkt)

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Wondermom1
    maart 21, 2016 at 10:12 am

    En die mooie rode krullen, waar koop je die? 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.