Gezonde verjaardagstraktaties

IMG_4180
Het schooljaar is bijna om. Nog enkele dagen en ons kleinste meisje wordt 4 jaar! Tijd om haar klasje nog te trakteren. Verjaardagen staan vaak synoniem met suikers, maar het moet niet altijd taart of snoep te zijn! Wat dachten jullie van deze vrolijke banaantjes?

IMG_4175
Wat heb je nodig?
25 bananen
25 servetten
1 zwarte stift
plakband
geel lintje

Zo maak je deze makkelijke DIY-traktatie:
Vouw een servetje dubbel en wikkel het om de onderkant van je banaan. Dit is het kleedje. Kleef achteraan vast met een stukje plakband. Net zoals er verschillende kindjes in het klasje zitten, teken je verschillende gezichtjes op de bananen. Doe nog een lintje rond de bovenkant en maak er een krulletje van!

Klaar is je gezonde traktatie! Fantastisch toch hé?

We hadden alvast een kleine helper, want Jules de klaspop mag vanavond bij ons logeren. Frauke haar eerste verjaardagsfeestje kan alvast beginnen! Haar grote verjaardagsfeest vieren we binnenkort na onze vakantie…
IMG_4168IMG_4176IMG_4172

4 thoughts on “Gezonde verjaardagstraktaties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.