Playground : Spelen in een maïsbad

Een ballenbad en een zandbak, dat kennen we allemaal. Maar een maïsbad om in te spelen, dat moet wel echt supercool zijn! Wel, afgelopen dinsdag trok ik met Kobe en Frauke een dagje naar Antwerpen (ze hadden wel wat extra quality time verdiend na de moeilijkere babymaandjes met Milleke) en we bezochten eerst de Boekenbeurs om zich daarna een namiddagje te kunnen uitleven in hét kinderparadijs van het moment Playground boven de Mercado. We gingen er vorig jaar al eens naartoe en vonden het zo leuk toen dat ik mijn kroost graag nog eens beloonde met zo’n topuitje!

De attractie van het moment daar is dus het maïsbad, jawel, een kamer vol met maïskorrels! Geweldig toch hé? Omdat ze er lekker vuil van worden, liggen er speciale overallekes in kindermaten zodat je auto daarna niet vol maïskorrels ligt :-), al is dit niet helemaal te vermijden, haha!
Verder zijn het nog ongeveer dezelfde attracties als vorig jaar maar even coooooool, los en eigenwijs! Ja, wij houden van deze speeltuin en hopen eigenlijk dat de pop-up een vaste stek krijgt in Antwerpen, please?


Ook eens gaan spelen in de maïs?

Een namiddagje Playground kan je nu ook combineren met een bezoekje aan de Spiekpietjes Expo, altijd fijn :-).
Alle info vind je hier.

One thought on “Playground : Spelen in een maïsbad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.