The best kept secret picknick

Dat een mens niet veel nodig heeft om gelukkig te zijn, was afgelopen weekend wel duidelijk. Spreek op een zomerdag af met een paar vriendinnen met kinderen, breng allemaal wat lekkers mee, trek naar een verborgen plekje ergens ten velde en geniet samen van een overheerlijke picknick.

Benieuwd naar onze best kept secret picknick?

Daarna maak je nog een leuke wandeling in de natuur, duik je samen in je blote poep in een vijver en het zorgt gegarandeerd voor uren speelplezier. Oooooh zomer 2018, wat ben jij goed voor ons! Want met deze heerlijke temperaturen hebben mijn buitenkinders niet meer nodig dan andere kinderen om mee te ravotten in een speeltuin of een park. Geef ze water en ze zijn helemaal vertrokken! (we hadden ons nochthans voorgenomen dat ze alleen maar met hun voetjes in de vijver mochten #parentfail)

Wie zich afvraagt waar we waren, dat moet je zelf proberen te raden :-). Dit om te vermijden dat ons verborgen plekje straks helemaal vol zit.

Merci @kaatlaminaat en @siem_devos voor deze heerlijke zomerdag met een gouden randje, meer moet dat niet zijn, toch?

 

3 thoughts on “The best kept secret picknick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.