Yay! Wij gaan naar de Maison Slash Family Rave Party

Discoparty in de living! Dancemoves op de salontafel! Of echte dancebattles tussen broer en zus, het is hier dagelijkse kost haha! Toen ik Kobe en Frauke vertelde dat zij binnen twee weken SAMEN MET MAMA EN PAPA naar een echte fuif gaan, sprongen ze een gat in de lucht! Ha jaaaaa, nu vinden ze dat natuurlijk nog supercool om samen met hun ouders te gaan shaken (waarschijnlijk is dat binnen 10 jaar heel wat minder!), genieten dus nu het nog kan nietwaar?

Een fuif samen met mama en papa? Hoe kan dat? Wel, heel simpel, want Maison Slash organiseert voor de tweede keer de Family Rave Party en wel op zondag 7 oktober 2019 in de Noxx in Antwerpen! Ja echt in de Nooooooooxx! De deuren openen om 13u en sluiten om 20u. Je kan dus een hele namiddag binnen komen dwarrelen wanneer het jullie uitkomt. Het is van een hele namiddag raven om ‘s avonds met een compleet voldaan gevoel je rustige zondagavond zoals altijd te beleven, ideaal toch? Zo geraken we niet té oververmoeid dus dat mag geen excuus zijn.

Wij dansen hier allemaal supergraag, maar wat als je niet graag danst?
Maison Slash heeft natuurlijk weer aan alles gedacht want…je kan misschien wil je wél een matching tattoo zetten ? (Airbrush, mensen. Geen paniek) Of jullie eerste rave samen laten vastleggen in een fotobooth? Of toverbollen eten tot je erbij neervalt? Of jezelf versieren met glowsticks? Of… gewoon zot doen met uw kinders? En uw vrienden. En die hun kinders. Enfin, je snapt het wel.

Hou de Family Rave pagina in het oog, schrijf je in op hun nieuwsbrief of log je in op het Facebook-event. Dan ben je helemaal mee met de vorderingen!

Zien we je daar? Dat zou echt de max zijn! En kom zeker eens iets zeggen hé, ik vind dat altijd fijn om eens te babbelen met mensen die mijn blog lezen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.