Waarom het leuk shoppen is bij Lots of Little

Het is alweer een tijdje geleden dat ik hier nog eens ferm reclame heb gemaakt voor een webshopke! Tijd om je voor te stellen aan Lots of Little, een superleuke mini conceptstore boordevol leuke merkjes die je bijna nergens anders vindt. Het is bovendien solden dus je mag er extra veel kopen. Laat u gaaaaaan zou ik zeggen ūüėČ

Deze leuke webshop werd door Frauke (u wel bekend van het Wobbelturnen) opgestart maar een tijdje geleden overgenomen door het supersympathieke koppel Stijn en Elise. Lots of Little is zeker geen grote webshop maar bundelt wel een aantal superleuke merken waar je meteen smoorverliefd op wordt, wedden we? Veel merkjes zijn iets minder bekend en daardoor ook moeilijker verkrijgbaar in Belgi√ę. Samen vormen deze merken de unieke collectie die Lots of Little biedt. Ga dus zeker eens zien, want ge gaat uw ogen niet geloven :-).

Een superleuke mini concept store met unieke kledingmerken¬†van¬†baby tot¬†kleuter van 0 tot 6 jaarZie je ons Milleke schitteren in zijn stoer pakje en zijn zalige regenbotjes? Ik had je gewaarschuwd dat ze enkel en alleen superleuke items hebben bij Lots of Little. Dit leuke pakje is van Zezulla, een hip Pools merkje dat de laaste jaren een flinke opmars heeft gemaakt in Belgi√ę en bijna alleen verkrijgbaar is in deze webshop. Het draagt gemakkelijk en is ideaal om bijvoorbeeld aan te trekken om buiten te gaan spelen in het bos. Comfortabel, warm en ook nog eens supermooi.

Hun moto is ‘Fair work, fair pay, fair trade,¬†fair play’. Iets wat helemaal past bij ons en waar ik dus graag een centje meer voor betaal. Een kleurrijk en¬†cool merkske waar ik zeker nog kleding van ga kopen voor onze kleinste.

Verder vind je bij Lots of Little nog merkjes zoals Albababy, Froy & Dind, Little Indians, Little Hedonist, Malinami, Krijtwit….√©√©n voor √©√©n pareltjes.

Tegenwoordig kopen we hier ook veel bewuster! Ketens probeer ik zoveel mogelijk te mijden en ik geef liever mijn centjes aan de lokale winkeliers en/of webshops waar het persoonlijke contact primeert en heeft een streepje voor bij mij! Wat het zijn vaak zwoegende ondernemers die hun stinkende best doen en alles uit de kast halen klanten zo goed mogelijk te helpen. Zeker als ze dichtbij wonen, kan je de kleertjes gewoon thuis gaan passen en kiezen. Hoe leuk is dat? Dus…laten we de kleine webshopeigenaars ondersteunen en dan worden we er allemaal beter van, nietwaar?

Of zoals ze het zelf zo mooi omschrijven:

“We willen geen mega-webwinkel zijn met 101 merken, maar een gezellige kleinschalige webshop, waar we kwaliteitsvolle, originele producten en persoonlijke klantenservice hoog in het vaandel dragen. Elk pakje dat bij ons de deur uitgaat, wordt met zorg ingepakt als cadeautje.
Leuk om zelf te krijgen of meteen te laten afleveren als geschenk om iemand te verrassen.” Ook niet onbelangrijk!

Ook nog fijn om te weten! De kledingstukken die je in hun webshop vindt:

-zijn meestal van biokatoen (OEKO-TEX)
-dragen vaak het GOTS label
-zijn gemaakt met respect voor het milieu en de arbeidsomstandigheden 
-zijn vaak handwerk ipv bandwerk
-zijn vervaardigd zonder chemische kleurstoffen
– zijn vaak ‘anders dan anders’
– zijn vaak unisex, dus makkelijk door te dragen door broers/zussen/meisjes/jongens
– hebben vaak een erg hoge 2de hands doorverkoopwaarde (wat mooi meegenomen is voor de koper en duurzaam is voor het milieu)

Shoppen die handel!
Ga zeker eens een kijkje nemen bij Lots of Little of volg hen via hun Facebookpagina of Instagram.

Doe zo voort Stijn en Elise, wij zijn alvast fan van jullie superleuke webshop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.