Op kamp met Leuke Wereld

Heb jij zin om met je gezin voor aanvang van de winter ook graag nog even de tijd om te aarden (to reconnect) te midden van een prachtige bosrijke omgeving? En om daar ‘s ochtends met een kopje koffie te staren naar de nevel boven de rivier terwijl de heerlijke geur van herfstbladeren je omringt? 


Dit samen met een groep gelijkgezinde natuurliefhebbers die allen zo goed begrijpen waarom jij hiervan geniet?  Kom dan samen met ons zeker naar dit weekend waar we een sfeervol vakantiegevoel combineren met elkaars verhalen rond een vuur, samen maaltijden bereiden in de open outdoorkeuken en zelfs de mogelijkheid bieden om enkele workshops te volgen.

In april organiseerde ik hier onze allereerste Expeditie Familie. We voelden ons hier zo thuis en zagen dat Geert in het najaar zelf nog verschillende weekends organiseert en schreven ons meteen in voor de grote herfstmeeting in het Backpackerskamp.

Incl. enkele korte workshops 45-60′

Enkele maanden geleden leerde ik Geert kennen van de Outdoorschool en we gingen samen met onze #expeditiefamilie als eens op weekend om te reconnecten. Dit najaar organiseert hij zelf een superleuk HERFSTBIVAK op het Backpackerskamp. Een beetje dezelfde formule dus, alleen organiseren wij het niet maar organiseert Geert dit alles.

Maar…je kan nu wel inschrijven met de code ‘LEUKEWERELDOPKAMP’ voor de scherpe prijs van €79 per volwassene en €59 per kind die je moet meegeven bij Boodschap als je inschrijft:

WAAR EN WANNEER GAAT HET DOOR?
Backpackers’ Camp is een camping langs de Semois rivier voor de sociale avontuurlijke kampeerder : trekkingtentjes rond een vijver, katoenen gezinstenten, hangmatten ,  een plek voor overlanders en campers, e.d.m.  Onze tenten staan rond een oude visvijver en aan de Semois. Er is een sfeervol gemeenschappelijk kookafdak, bankjes, vuurwokken en een mooie overdekte kampvuurruimte. 

Van 18/10/2019 tot en met zondagmiddag 20/10/2019

WAT MAG JE VERWACHTEN?
Een ideale setting om je mensen met elkaar in contact brengen. Social sharing is hier dus absoluut een belangrijke troef: verhalen delen, kennis delen, samen koken, samen eten, samen een avond rond het kampvuur.  Je zit als het ware niet ‘op’ een Facebookgroep, maar er ‘middenin’. 

Outdoorschool verzorgt enkele workshops, maar ook jij kan een mini-atelier aanbieden over een gepast onderwerp dat je passioneert.

Backpackers’ Camp ligt midden in het prachtige bosrijke gebied van regio Vresse_sur-Semois met mogelijkheid tot stevige tochten, pittige moutainbike- en trailrun- routes, ontspannende kajaktochten, avontuurlijke kano trektochten of een bezoek aan Bouillon of Sedan. 

MET DE CODE ‘LEUKEWERELDOPKAMP’ SCHRIJF JE IN VOOR DE PRIJS van €79 per volwassene en €59 per kind.

(Kom je pas op zaterdag: -15€/persoon korting)

OVERNACHTING:

Vanaf vrijdagnamiddag kan je je plekje innemen.

Kom met je tent, caravan of camper of maak gebruik van onze gratis beschikbare katoenen Nordisktenten van 3 tot 4/5 personenJe kan een warme slaapzak met lakenzak (9€50) + slaapmat (5€50) huren indien nodig.
Gratis gebruik van comfortabel en verwarmd sanitair op 150m van het kamp (douches, privé wascabines, afwasruimte, toiletten).

MAALTIJDEN:

Je kan gebruik maken van de outdoor keuken en het overdekte kampvuur

Ontbijt: wij zorgen voor brood op zaterdag en zondagochtend, chocopasta en confituren, kaas, melk en ontbijtgranen, koffie, thee

Lunch: soep met brood en boter zaterdagmiddag

BBQ op zaterdagavond: wij voorzien een kippenworst (iedereen brengt nevengerechtjes mee)

ANIMATIE:

Programma nog in ontwikkeling: enkele workshops of lezingen, wandelen, kano op de vijver, guitaar aan het kampvuur,  wie weet.

Mail info@outdoorschool.be indien je zelf een animatie wil aanbieden.

ZEKER NODIG:

Behalve een slaapzak en slaapmatje(*) heb je vooral buitenkleding nodig in meerdere warme laagjes.Koude bijgerechtjes voor de bbq! Wees creatief (aardappelsalade, groentensalade, quinoa, couscous, pasta, …)
Eventueel je lunch voor zondag

INBEGREPEN

Kampeerplek voor 1 of 2 overnachtingen (eventueel in onze Nordisk tenten)Deelname aan workshop
2 x ontbijt zoals hierboven beschreven
1 x lunch
Alles voor op de BBQ op zaterdagavond
Gebruik van sanitair incl. 1 douche-jeton/pers
Mogelijkheid om telefoons op te laden
Gebruik van de outdoorkeuken, kampvuur

NIET INBEGREPEN
Dranken en de bijgerechten voor de bbq  (drinkbaar water à volonté beschikbaar)
Ter plaatse diverse bieren en frisdranken verkrijgbaar (oa. in de brasserie naast het kamp. NB: die brasserie serveert geen maaltijden!)

Bekijk hier enkele sfeerbeelden

Tot dan? Dit wordt superleuk, ik voel het nu al!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.